Вакцине које мијењају твој ДНК и Гејтсов италијански експеримент

Аутор: Мартин Армстронг, 2. јул 2020.
Извор: www.armstrongeconomics.com

Европа је већ планирала увођење пасоша са идентификацијом  вакциналног статуса од 3. квартала 2019. Право питање је – шта је вакцина? Гејтс финансира вакцину која је потпуно другачија. Умјесто вакцине која у тијело уноси узорак болести, он финансира вакцину коју једним дијелом чине нанороботи чији је циљ да промијене и преправе ваш ДНК како би спријечили болест. Ово је већ дочекано са одобравањем што је веома упитно, као и то који су дугорочни ефекти промјене нечије ДНК.

Гејтс стоји иза овог покрета у ЕУ, како би приморао Европљане да буду вакцинисани. Одржан је 12. септембра 2019. и глобални самит о вакцинацији, који су заједнички спонзорирали Европска комисија и Гејтс који је контролисао Светску здравствену организацију (СЗО). Роберто Буриони, вирусолог са Вита-Салуте Сан Рафаеле, Универзитета у Милану, Италија, постао је славан борац против вакциналних скептика јер је једноставно изјавио: „Земља је округла, бензин је запаљив, а вакцине су безбедне и ефикасне. Све остало су опасне лажи.”

Један од разлога што неки сматрају да је стопа смртности од COVID-19 у Италији била већа него у већини других земаља, био је тај што су они били мета Гејтсовог пројекта вакцине, који је спонзорисала Светска здравствена организација. План цјеложивотне имунизације за 2016. одобрила су италијанска научна друштва тврдећи да је то нова парадигма за подстицање вакцинације у свим животним добима. Постоји партнерство четири национална Медицинска научна друштва која су била активна у Италији у пружању научних савјета о вакцинама и вакцинацији под утицајем Гејтса. То су били:

  1. Италијанско Друштво за хигијену, превентивну медицину и јавно здравље (SITL),
  2. Италијанско Друштво за педијатрију (SIP),
  3. Италијанска Федерација љекара опште праксе (FIMP), и
  4. Италијанска Федерација опште медицине (FIММG)

„План цјеложивотне имунизације“ први пут је представљен у Италији која је допустила да њени становници буду експерименти за Гејтса и СЗО. Италијански Национални план превенције је одобрен од стране италијанског Министарства здравља у фебруару 2017. Озбиљно питање на које није одговорено је – шта је то што повезује повећану стопу смртности у Италији и ову вакцинацију за „све узрасте“ која се одвијала као експеримент подржан од стране СЗО и Била Гејтса?

Постоје озбиљна питања о нашим политичарима. Да ли су они плаћени да би дозволили Гејтсу да експериментише на свјетском становништву? Сарадњу између Италије и једине земље која је дозволила Гејтсу експеримент треба адресирати. Проблем који заиста имамо је у томе што нико од политичара неће дозволити истрагу која открива њихову властиту корупцију или лоше одлуке.

Превео са енглеског Огњен Војводић

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.